TV

Onze Land Rovers zijn bijzonder film- en fotogeniek, dat weten we. Voor televisieopnames van Talpa reden we naar de Belgische Ardennen. Vier pas getrouwde stellen maakten er een prachtige rit met onderweg allerlei speciale opdrachten.

Persauto

In april 2017 en 2018 reden we mee als persauto voor de Morocco Desert Challenge, de grootste autorally in Afrika. Elke dag met twee tot drie fotografen vroeg op pad om naar de meest fotogenieke locaties te rijden. Midden in de woestijn of hoog in de bergen! Deze 7-daagse rally was meer dan 2200 km.

4×4 Vipvervoer rondom Schiphol.

Voor de opening van een groot bouwproject vervoerden we de gasten van een  hotel in Schiphol Rijk naar een bouwplaats in het verlengde van de Zwanenburgbaan. Na het officiële gedeelte reden we door de immense polder, als een soort virtuele rondrit door nog niet bestaande gebouwen. Wel gaaf om dan de nieuwste A380 van Emirates vlak over je heen te zien vliegen!

Rescue Vehicle Training.

Op het circuit moet ook gesleept worden, raceauto’s die in de grindbak terecht komen. Wij trainen de mannen en vrouwen op de rescue car hoe je dat snel en veilig kan doen, met kinetische kabels en het juiste gebruik van versnellingen en toerentallen.