FÜRSTENAU

400 Hectare off road terrein in Fürstenau!

Ervaar de kracht van de Land Rover Defender daar waar hij thuis hoort; in het terrein! En in Fürstenau ligt een bijzonder goed geschikt terrein. Modder, zand, steile beklimmingen en afdalingen. Onder begeleiding van onze professionele instructeurs gaan we na een korte theoretische instructie op pad. Serieus terrein rijden met serieuze auto’s, de leukste cursus die je bedenken kan!  De Defenders worden in de lage gearing gezet, het middelste differentieel gesperd en gaandeweg de dag duiken we steeds dieper de bossen in. Hindernissen als Cross Axle, diepe sporen, modderbakken, beklimmingen en afdalingen, recovery, etc. We rijden met drie tot vier deelnemers per auto, en om toerbeurt zit je zelf achter het stuur. Als we een keer vastzitten (lukt eigenlijk altijd…)  mogen de bijrijders ook aan het werk; lierkabels uitrollen, rijplaten plaatsen en aanwijzingen geven!

Het 400 hectare grote Off Road terrein in Fürstenau ligt 55 kilometer vanaf de grens bij De Lutte. Dit terrein is bij uitstek geschikt voor een dagcursus.

Prijzen Off Road events Fürstenau.

Kosten per Land Rover Defender, geschikt voor maximaal 4 deelnemers; €760,00 ex. BTW. Wil je ook een ontvangst met koffie en gebak, een uitgebreide lunch inclusief drankjes, koffie en thee op het bivakterrein en een afsluitend buffet in het restaurant bij de ingang van het off road terrein kost je dat €45,50 p.p. ex. BTW.

We factureren dit arrangement als rijvaardigheidstraining. WKR-vriendelijk dus.

0ha.
Oppervlakte
0uur
Modderplezier