NORDHORN

Een uitdagend 4×4 parcours rondom een voormalige Raketbasis uit de tijd van de koude oorlog.

Nordhorn, halve dag

Net over de grens bij De Lutte ligt een voormalige raketbasis. Rondom dit terrein is tussen de betonnen bunkers en hallen een spectaculaire 4×4-track aangelegd. Het terrein is via een fraaie Greenlaning-route over land- en zandweggetjes vanaf onze locatie in De Lutte te bereiken. Of vanaf één van de vele hotels in Noordoost Twente! Zo kunnen we in relatief korte tijd de deelnemers een waanzinnige off road ervaring laten beleven, zonder hiervoor lang te hoeven reizen. Inclusief de Greenlaning-tour naar het terrein duurt het evenement circa drie en een half uur. In elke Defender rijdt tijdens het terreinrijden een instructeur mee. De drie tot vier deelnemers per Defender rijden om toerbeurt. Prijs: €760,00 per Land Rover exclusief BTW en maaltijden. We factureren als rijvaardigheidstraining, WKR-vriendelijk dus.

0ha.
Oppervlakte
0uur
Modderplezier

Nordhorn, hele dag

Voor groepen vanaf 16 personen kunnen we een fantastisch wisselprogramma maken. De ene helft van de groep gaat in de ochtend terreinrijden in Nordhorn, voor de andere helft staat op het Lutterzand een scala aan buitensportactiviteiten klaar. High Rope Parcours, Mountainbiken, Shooting Adventure, Kanotochten op de Dinkel of de Vechte, Vlotvaren, Tokkel & Abseil, etc. Na de lunch wisselen we om. De prijs en samenstelling van dit arrangement is afhankelijk van de groepsgrootte., maar is er vanaf €165,00 p.p. ex. BTW, inclusief koffieontvangst, lunch en barbecue.

We starten het programma rond 09:30 uur en eindigen rond 18:00 uur met met een uitgebreide barbecue bij Restaurant Florilympha. Verschillende samenstellingen van arrangementen zijn mogelijk, ook wat betreft de innerlijke mens.