Land Rover Events

Zelf rijden in een Land Rover Defender!

De Land Rover Defender is één van de iconen in de historie van de automobielindustrie. Sinds 1948 bouwt de Engelse fabriek terreinauto’s. De hedendaagse Defender is een rechtstreekse afstammeling van het oertype, en één van de weinige echte terreinauto’s die tot voor kort geproduceerd werden. Tijdens de Driving Experience krijgen de deelnemers cursus om zelf met de Defender in het terrein te rijden.   Zo ervaar je zelf waar toe deze auto’s allemaal in staat zijn. Als hele of halve dag intensieve off road cursus. Of in combinatie met spectaculaire activiteiten. 

Land Rover Driving Experience

Driving Experience op drie verschillende off road terreinen in Twente. 

We organiseren de Land Rover Driving Experience op drie verschillende locaties in Twente of net over de grens in Duitsland. 

  • Fürstenau, een meer dan 400 hectare groot off road terrein 50 kilometer over de grens bij Enschede. Dit 4×4 terrein is zo uitgebreid dat we hier een hele dag gaan rijden. We beginnen met oefenen met het andere gebruik van rem en koppeling bij het rijden in de lage gearing (terreinreductie) en gaandeweg de dag gaan we steeds dieper de bossen in. Gebruik van lieren en rijplaten worden niet vermeden!
  • Nordhorn, een voormalige raketbasis net over de grens in Duitsland. We rijden vanaf De Lutte, onze standplaats, via binnendoorwegen “greenlanend” naar het terrein. Hier ligt een spectaculair uitgezet parcours, waarbij we de deelnemers in relatief korte tijd veel kunnen laten ervaren! We kunnen ook starten bij één van de vele hotels in de regio, en na afloop de deelnemers daar weer afzetten. Bij uitstek geschikt voor een halve dag, bijvoorbeeld als vergaderbreak bij een meerdaags congres. 
  • Vossenbosch, een landgoed vlak bij Almelo. Rondom het landhuis hebben we een parcours uitgezet van ongeveer drie uur rijden. Een unieke omgeving, te combineren met bijvoorbeeld een productpresentatie of diner in het koetshuis. 

Land Rover Driving Experience

Twente