Fürstenau

Meer dan 400 hectare 4×4-plezier op 50 kilometer over de grens bij Oldenzaal. Op dit voormalige militaire oefenterrein  organiseren we off road evenementen van een hele dag. Fürstenau kenmerkt zich door een enorme zandafgraving, veel hoogteverschil, uitgestrekte bossen en lekker veel modder. Bovendien lunchen we middenin het bos en kunnen we de dag ook afsluiten op het terrein zelf met een heerlijk buffet om nog even in de sfeer en het gevoel van de dag te blijven.

Nordhorn Nato Base

Een voormalige Nederlandse raketbasis uit de tijd van de koude oorlog. Dit terrein ligt net over de grens van Twente in Duitsland. Rondom dit terrein ligt een spectaculair off road terrein, bijzonder geschikt voor evenementen van een halve dag, met steile beklimmingen over de voormalige raketbunkers. Hier en daar zie je zelfs nog een schuttersput.

Landgoed den Vossenbosch

Vlak bij Almelo, bij het gehuchtje Hoge Hexel,  ligt Landgoed den Vossenbosch. OP het 11 hectare grote landgoed rondom het landhuis en het koetshuis hebben we een prachtige 4×4 track uitgezet. Bijzonder geschikt voor een halve dag terreinrijden met onze Land Rovers. Elk seizoen verrast de natuur hier je opnieuw met een eigen, bijzondere sfeer.

Specials

Onze Land Rovers worden ook ingezet voor bijzondere opdrachten. Als 4×4 Vipvervoer op bouwplaatsen, als assistentievoertuig tijdens rally’s en als persauto op plaatsen waar “gewone auto’s” niet kunnen komen. Ze hebben zelfs al eens een rol gehad in een TV programma…

Wij gingen o.a. de modder in met