4X4 CADEAUBON

De stoerste cadeaubon; terreinrijden in een Land Rover!

Ben je op zoek naar het allerleukste cadeau voor een ware petrolhead? Geef een 4×4 cadeaubon! Wij hebben het stoerste cadeau voor je! Geen Mickey Mouse rondje op een eenvoudig weiland met drie boomstammen en een slootje, maar een hele dag echt leren terreinrijden op één van de mooiste terreinen in Europa, Furstenau.

Dit 4×4 walhalla ligt een 60 kilometer rijden over de grens bij Oldenzaal, vlak bij Onsnabrück en Lingen. Bij de entree van het terrein beginnen we met een kop koffie, heerlijk Duits gebak en een korte uitleg. Daarna volgen een paar korte oefeningen hoe je in een Defender hoort te rijden als hij in z’n “lage gearing” staat. Gaandeweg de dag gaan we steeds verder het bos in. Diepe sporen, steile beklimmingen en afdalingen, oefeningen hoe je moet balanceren als de auto op twee wielen staat, de werking van tractie-controle, hoe gebruiken we (veilig) een lier, rijplaten en een snatchblok? Je leert het vandaag allemaal!

Halverwege de dag lunchen we midden op het terrein, op de voormalige bivakplaats waar vroeger soldaten hun kampement opsloegen bakken we heerlijke broodjes shoarma en hamburgers. We kunnen de 4×4 cadeaubon eindigen met een lekker schnitzeltje met pommes en kartoffelsalade in het restaurant bij de entree.

Prijzen 4×4 cadeaubon

Deze 4×4 cadeaubon kost €760,00 per Land Rover Defender, inclusief privé-instructeur, toegang tot het off road terrein en brandstof, en exclusief BTW  en maaltijden (koffieontvangst + lunch €20,50 p.p.).

Je kan het cadeau uitbreiden met een sjieke hotelovernachting in Furstenau of in Twente, zo maak je er een heel verwenweekend van!

We factureren de 4×4 cadeaubon als Rijvaardigheidstraining. Daarmee is het zakelijk gezien ook nog eens een heel verantwoord cadeau!