28 Juni Petrolhead-dag in Meppen (Duitsland)

Op zondag 28 juni organiseren we samen met TT Raceworld, Garage Caspers en B2B Adventure een echte petrolhead-dag vol autosport! Funpark Meppen ligt net over grens in Duitsland, ter hoogte van Emmen. Op het Funpark kunnen wel zowel on-road als off-road gave activiteiten doen!

Circuit rijden

Met je eigen sportauto zelf rijden op een gaaf circuit! Of privé-les krijgen in een gehuurde BMW Cup-auto. ’s Ochtends is er op het circuit ook nog een training met PTC-cupauto’s. Gegarandeerd spektakel!

Vrij rijden 4×4

Rondom het circuit zijn drie terreinen waar je zelf met je 4×4 off road kan rijden. We hebben een competitie uitgezet waarbij je aan de hand van een GPS bepaalde locaties moet zien te bereiken. Heel bijzonder is de grote koeltoren die op het terrein staat, daar kan je met je 4×4 naar binnen rijden!

Cursus 4×4

En natuurlijk zijn wij er ook bij! We nemen een paar Land Rovers mee waar je blokken van twee uur privéles in kan reserveren. In korte tijd de basisbeginselen van het terreinrijden leren, of twee uurtjes je techniek aanscherpen!

Prijzen

  • 4×4 dag vrij rijden inclusief GPS route met je eigen 4×4: €65,00
  • 2 uur privéles in een Defender van Adenture King: €195,00
  • Trackday met je eigen raceauto: €240,00
  • 1 uur raceclinic in een BMW 325i, all inclusive €400,00

Covid-19 info

Ook in Duitsland zijn er regels en beperkingen, en net iets anders dan in Nederland.

  • Maximaal drie personen, uit twee verschillende huishoudens, in één auto (bij privéles 4×4 dus max twee deelnemers uit één huishouden per auto, de instructeur is nummer drie uit het tweede huishouden)
  • Mondkapjes verplicht in openbaar toegankelijke ruimtes (tankstation, supermarkt, eigenlijk elk gebouw)
  • Registratie met NAW gegevens, dit doen we vooraf.

Inschrijven

Het is een gezamenlijk evenement, de inschrijving gaat via TT Raceworld. info@ttraceworld.nl, 0592 380480