Onze 4×4 evenementen zijn ook leuk om cadeau te geven! Een bijzonder en exclusieve waardebon voor een uniek dagje terreinrijden. De hele dag je eigen Land Rover Defender, met privé instructeur, voor de gaafste cursus ter wereld, terreinrijden. Per Land Rover kunnen maximaal 4 deelnemers mee die om toerbeurt zelf achter het stuur mogen. We organiseren deze cursusdag op één van de grootste 4×4 terreinen in Europa, Furstenau. Dit 400 hectare grote terrein ligt in Duitsland, zo’n 60 kilometer over de grens bij Oldenzaal.

Origineel & uniek, de 4×4 waardebon

De waardebonnen gaan per auto voor maximaal vier deelnemers, maar je kan uiteraard ook met minder personen mee. Zo exclusief al jij wilt! Met of zonder maaltijden, en leuk om te combiren met een hotelovernachting voor een exclsusief weekendje weg.

Klik hier voor meer informatie en prijzen van de 4×4 waardebon.

GEEF EEN DAG TERREINRIJDEN IN EEN LAND ROVER CADEAU!