Bedrijfsuitje in Twente en de WKR Werkkostenregeling

Zoek je een stoer bedrijfsuitje in Twente? Ga op pad met onze Land Rover Defenders! Tijdens dit stoere bedrijfsuitje zit je zelf achter het stuur van onze gave Land Rovers. We organiseren deze bedrijfsuitjes op locaties net over de grens van Twente, in Duitsland. De 4×4 terreinen in Fürstenau en Nordhorn zijn zeer geschikt om het uiterste uit de Land Rover Defenders te halen. Het 4×4 terrein in Nordhorn is zelfs exclusief voor ons.  Een hele dag, een halve dag of als wisselprogramma met activiteiten zoals mountainbiken, abseilen of kanoën.

Dit stoere bedrijfsuitje in Twente factureren we als rijvaardigheidstraining, Werkkostenregeling-vriendelijk, trainingen vallen buiten de WKR!

De leukste cursus ter wereld, terreinrijden!

Terreinrijden is leuk voor zowel mannen als vrouwen! As slow as possible, as fast as necesarry! Het echte terreinrijden is een combinatie van voertuigbeheersing en het “lezen” van het terrein. Het heeft niet veel te maken met crossen, raggen en snelheid. Onze instructeurs kunnen je dit in één dag bijbrengen. We beginnen deze cursus terreinrijden met een paar oefeningen in het andere gebruik van rem, gas en koppeling als de auto in de “lage gearing” (extra korte versnelling) staat, en vervolgens gaan we steeds moeilijkere hindernissen op zoeken.

Afhankelijk van de locatie, Nordhorn of Fürstenau, rijden we een halve of hele dag. In Fürstenau combineren we dit uiteraard met een heerlijke lunch, midden in het bos, en naar wens koffieontvangst en een afsluitend buffet in het restaurant bij de entree van het off road terrein. Overnachten in hotels vlak bij de 4×4 terreinen is ook mogelijk.  Onze 4×4 evenementen worden ook vaak gereserveerd als break bij een meerdaags congres. Even er uit, met je poten in de modder, en best wel letterlijk in dit geval.

Zie ook de website van Adventure King voor alle mogelijkheden en combinaties, of neem contact met ons op.