WIE ZIJN WE?

Adventure King organiseert 4×4 evenementen & trainingen in Land Rover Defenders of cursussen in je eigen terreinauto.

Zie jij jezelf al achter het stuur van een Land Rover Defender, één van de meest iconische terreinauto’s ooit gemaakt? Onder begeleiding van een enthousiaste instructeur leer je hoe je deze 4×4 bedwingt. Steile beklimmingen en afdalingen, bijna onmogelijke hindernissen waarbij we het gebruik van lieren en rijplaten niet schuwen. Programma’s van een hele of een halve dag.  Onze Land Rover Driving Experience is een ervaring om nooit te  vergeten en een sublieme belevenis. Uitermate geschikt ook als bedrijfsuitje, incentive, klantendag of relatie-event. We rijden op verschillende locaties in Oost Nederland en net over de grens in Duitsland.

Ervaren hoe je in je Of eigen SUV of 4×4 veilig en zonder schade in het terrein kan rijden? In onze off road cursus leer je met respect voor je auto en op een veilige manier terreinrijden. As slow as possible, as fast as necessary. Of in het Nederlands; we leren je zo langzaam als maar mogelijk te gaan maar ook waar je wel voluit kunt gaan. Op een veilige manier.  Een veel gemaakte denkfout is dat een gebrek aan grip gecompenseerd kan worden met veel gas geven.

We houden de boel dus heel, maar laten je wel in één dag ervaren en beleven waar je auto voor is gebouwd en wat je terreinwagen kan.

WAAR GAAN WE NAAR TOE?

We rijden op verschillend terrein net over de grens van Twente. Events van een hele of een halve dag.

“We hebben meerdere relatie-evenementen door Adventure King laten organiseren. Volledig verzorgd, zelfs met fleece-vesten met onze bedijfslogo’s er op”

Michel, FBD

“Adventure King organiseerde zelfs twee keer onze klantendag. De mooiste terreinen, super catering en stoere activiteiten”

Jolanda, Berendsen Textiel

“Fantastisch modderige middag gehad met het hele team!”

Petra, Prorest

“Dat was een geweldig uitje voor onze Private Bank klanten!”

Sandra, Rabobank

“Vanuit Landgoed De Wilmersberg een mooie tocht naar de Nato Basis in Nordhorn gemaakt. Daar helemaal los gegaan!”

Harry, CB Steel Group

“Wat een super georganiseerd bedrijfsuitje! Mijn collega’s hebben het er jaren later nog steeds over.”

Marloes, Carel Lurvink